CONCEPT

Na sluitingstijd maken we plaats voor Avenue concept. Onze 150 vierkante meter grote ruimtes de ideale locatie voor een rustig evenement. Met een capaciteit van 45 personen biedt dit multifunctionele pand u als bedrijf of organisatie een waaier van mogelijkheden. De bar en ruime parking zijn extra troeven voor elke gelegenheid.
Avenue concept werkt samen met decoratie- en binnenhuisinrichting Certa idea onder leiding van Els de Ryck. Elk seizoen zorgt zij voor de juiste decoratiebeleving.

Avenue Concept draagt vzw Altijd Mooi een warm hart toe. Wij steunen dit goede doel, dat vrouwelijke kankerpati├źnten bijstaat in de confrontatie met hun uiterlijk tijdens en na hun ziekte.

Zijn er nog vragen laat het ons weten. Groetjes, Eric en Annick

Certa Idea

Een geslaagd interieur vanuit luisteren, kijken en verrassen Misschien bent u klant, misschien ook niet. Misschien wordt u klant of bent u enkel nieuwsgierig?

Even nieuwsgierig als ik zelf van kindsbeen af was en nog steeds ben, altijd neuzend in interieurmagazines, altijd op zoek naar unieke combinaties. Ik laat me graag verwonderen door de keuze van een kleur, een ongekend materiaal, een sprekende stof, een verrijkende combinatie.... Want dat is waar Certa Idea voor staat.

Voor wat eerlijk en authentiek is, wat kwaliteit ademt en op een steeds weer originele manier uitdrukking geeft aan wie u bent en wat uw (t)huis wil zijn. Een huis inrichten, doe ik steeds in dialoog met de bewoners en de ruimtes zelf.

-Els De Ryck