Rituelen

Chronologiste

Totale haar – en hoofdregeneratie

"Kerastase"

Wat?

Een ultieme plezier voor de zintuigen voor schitterend haar. Dat maakt “Chronologiste” tot een uitzonderlijke verzorging: zowel het haar als de hoofdhuid krijgt een totale revitalisatie, in combinatie met een moment van puur plezier en relaxatie.Meer lezen?

Wie?

Voor totale haarregeneratie en hoofdhuidregeneratie

Discipline

Onhandelbaar haar

"Kerastase"

Wat?

Voor weerbarstig, onhandelbaar haar dat op zoek is naar gladheid, ontwikkelde Kérastase een nieuwe expertise: controle-in-beweging. Aan de basis van Discipline Fludéaliste ligt het Morpho-Keratine™ complex, dat bestaat uit een tweede huid polymeer en Morpho-herstellende agenten. De haarvezel wordt omhuld en het meest onhandelbare haar wordt behandeld. Het haar is...Meer lezen?

Wie?

Weerbarstig, gekleurd haar op zoek naar vorm en definitie

Elixir Ultime

Kostbare oliën

"Kerastase"

Wat?

Een must-have gamma voor prachtig haar, waar de kracht van de oliën aan de basis van de formule ligt. L’Oréal Advanced Research onthult de eerste olie voor fijn haar. Aan de basis van deze revolutie ligt een fusie tussen Intra-Cylane TM, een stermolecule van L’Oréal, en kostbare oliën, voor een...Meer lezen?

Wie?

Fijn haar, dik haar & gekleurd haar

Specifique

Gevoelige hoofdhuid

"Kerastase"

Wat?

Het Spécifique gamma is ontwikkeld om hoofdhuidproblemen zoals gevoelige hoofdhuid, jeuk, roos, haarverlies en vette hoofdhuid te verhelpen. De producten binnen deze lijn zijn gecreëerd om die verschillende problemen te verhelpen en een gezonde hoofdhuid te onthullen. Het gamma bevat de beste anti-oxidanten om de hoofdhuid te reinigen, te verlichten...Meer lezen?

Wie?

Gevoelige hoofdhuid, jeuk, roos, haarverlies en vette hoofdhuid

Mening van ons clienteel

Fedra Vandevelde

Super vriendelijk personeel, ongelooflijk mooi ingericht, lekkere wijn en gin tonic, beste kapper, heel gezellig, gewoon top concept! Echte aanrader dus!

Deckers Tom

wat een oase van rust waar het barst van de energie en creativiteit . heerlijk vertoeven . #aanrader

Eve Verbeek

Een plezier, elke keer terug. En wat zeiden de kids: nu ben jij Hanne:)